Vergaderen en Verblijven in Scheveningen

Vergaderen en Verblijven in Scheveningen

Informatie over arrangementen voor vergaderen en overnachten in Scheveningen, inclusief speciale tarieven voor groepen en mogelijkheden voor sociale activiteiten na de vergadering

Scheveningen, een van de meest populaire kustbestemmingen van Nederland, biedt een ideale omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en ontspanning. Met een breed scala aan vergaderlocaties en accommodaties, evenals tal van recreatieve activiteiten, is Scheveningen de perfecte plek voor een geslaagd zakelijk evenement. In dit artikel bespreken we de beste arrangementen voor overnachten en vergaderen Scheveningen, inclusief speciale tarieven voor groepen en mogelijkheden voor sociale activiteiten na de vergadering.

Vergaderlocaties in Scheveningen

1. Kurhaus Hotel

Het iconische Kurhaus Hotel biedt luxe vergaderfaciliteiten met uitzicht op de Noordzee. Dit historische hotel beschikt over diverse vergaderzalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote bijeenkomsten.

Arrangementen en Faciliteiten:

 • Vergaderzalen: Diverse zalen uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur.
 • Catering: Mogelijkheden voor koffie, lunch en dinerarrangementen.
 • Speciale Tarieven: Groepskortingen beschikbaar voor vergaderarrangementen.

2. Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Het Grand Hotel Amrâth Kurhaus biedt stijlvolle vergaderruimtes met een prachtig uitzicht op zee. De combinatie van historische charme en moderne faciliteiten maakt het een uitstekende keuze voor zakelijke evenementen.

Arrangementen en Faciliteiten:

 • Zalen: Flexibele opstellingen voor vergaderingen en conferenties.
 • Technische Ondersteuning: Volledig uitgeruste vergaderzalen met moderne technologie.
 • Groepsaanbiedingen: Aantrekkelijke tarieven voor groepen, inclusief overnachtingspakketten.

3. Carlton Beach Hotel

Gelegen direct aan het strand, biedt het Carlton Beach Hotel een inspirerende locatie voor vergaderingen en evenementen. De rustige omgeving en het uitzicht op de zee zorgen voor een ontspannen en productieve sfeer.

Arrangementen en Faciliteiten:

 • Vergaderruimtes: Verschillende zalen met daglicht en moderne voorzieningen.
 • Catering: Diverse opties voor ontbijt, lunch en diner.
 • Speciale Tarieven: Groepskortingen en maatwerkarrangementen beschikbaar.

Overnachtingsmogelijkheden in Scheveningen

1. Bilderberg Europa Hotel

Het Bilderberg Europa Hotel biedt comfortabele accommodaties en uitstekende faciliteiten voor zakelijke reizigers. Gelegen nabij het strand en de boulevard, is dit hotel ideaal voor zowel werk als ontspanning.

Faciliteiten:

 • Kamers: Moderne en comfortabele kamers met gratis wifi.
 • Wellness: Toegang tot zwembad, sauna en fitnessruimte.
 • Speciale Aanbiedingen: Groepskortingen en arrangementen voor langere verblijven.

2. Leonardo Royal Hotel Den Haag

Dit hotel, gelegen in de buurt van Scheveningen, biedt luxe accommodaties en uitgebreide faciliteiten voor zakelijke gasten. Het hotel beschikt over ruime vergaderruimtes en een breed scala aan diensten.

Faciliteiten:

 • Kamers: Luxe kamers en suites met moderne voorzieningen.
 • Vergaderruimtes: Uitgebreide vergaderfaciliteiten en technische ondersteuning.
 • Groepsaanbiedingen: Speciale tarieven en arrangementen voor groepen.

3. Inntel Hotels Den Haag Marina Beach

Direct aan het strand van Scheveningen gelegen, biedt Inntel Hotels Den Haag Marina Beach een unieke ervaring voor zakelijke reizigers. De combinatie van vergaderfaciliteiten en ontspanningsmogelijkheden maakt het een uitstekende keuze voor vergaderarrangementen.

Faciliteiten:

 • Kamers: Comfortabele kamers met uitzicht op zee.
 • Wellness: Spa, zwembad en fitnessfaciliteiten.
 • Speciale Tarieven: Groepsarrangementen en maatwerkpakketten.

Sociale Activiteiten na de Vergadering

1. Strandactiviteiten

Scheveningen biedt tal van strandactiviteiten, ideaal voor teambuilding en ontspanning na een drukke vergaderdag. Denk aan strandwandelingen, beachvolleybal, en watersporten zoals surfen en kitesurfen.

2. Bezoek aan de Pier

De Pier van Scheveningen is een iconische bezienswaardigheid met tal van eetgelegenheden, winkels en attracties. Een wandeling over de Pier of een bezoek aan de bungyjump en het reuzenrad biedt een leuke afsluiting van de dag.

3. Musea en Cultuur

Scheveningen en het nabijgelegen Den Haag bieden diverse culturele attracties, zoals het Beelden aan Zee museum, het Mauritshuis en het Gemeentemuseum. Een bezoek aan een van deze musea kan een inspirerende en ontspannende activiteit zijn na de vergadering.

4. Avondentertainment

Scheveningen heeft een bruisend nachtleven met talloze bars, restaurants en theaters. Het Circustheater biedt regelmatig voorstellingen en musicals, perfect voor een avondje uit met collega’s.

Conclusie

Scheveningen biedt een breed scala aan vergader- en overnachtingsmogelijkheden, gecombineerd met tal van recreatieve activiteiten voor na de vergadering. Of je nu op zoek bent naar luxe accommodaties, moderne vergaderfaciliteiten of ontspannende strandactiviteiten, Scheveningen heeft voor elk wat wils. Met speciale tarieven voor groepen en op maat gemaakte arrangementen kun je een succesvolle en plezierige zakelijke bijeenkomst organiseren.

Reacties zijn uitgeschakeld