De leukste mobiele games van vroeger!

games vroeger

Mobiele spellen doen het erg goed, maar ken je ook de leukste mobiele games van vroeger? Het is tijd dat je je daar echt eens in gaat verdiepen want dit is een magische wereld waar je veel leuks tegen gaat komen. We helpen je daarom graag een handje en hebben de leukste games voor je op een rijtje gezet.

Bekende spellen van vroeger

Als je eens terug gaat denken op het moment dat je voor de eerste keer bijvoorbeeld computerspellen speelde, welke spellen komen er dan in je op? We hebben een rijtje samengesteld en de kans is groot dat je meerdere spellen kent.

  • Bubble Trouble, je hebt als doel op bubbels kapot te schieten. Als je een grote bubbel raakt dan zal deze zich in twee delen. Na een tijdje kunnen ze zich niet meer delen en dan spatten ze vanzelf uit elkaar. Je kunt het spel alleen spelen maar ook tegen een andere speler.
  • Super Mario Bros, een erg bekend spel! Nog steeds is het erg populair en het is een bekend Nintendo spel. Mario en Luigi beleven spannende avonturen en je gaat door grotten rennen en door kastelen en je hebt veel uitdagingen.
  • Habbo Hotel, het is een spel maar ook een sociaal netwerk en een online community. Je kunt zelf een personage maken, een hotelkamer ontwerpen en vrienden maken.
  • Nog een bekend spel is Rollercoaster Tycoon. Je gaat zelf een attractiepark bouwen en daarbij moet je rekening houden met bezoekers, personeel en financiën. Hoe ver ga jij komen bij dit spel?
  • Putt-putt is nog een bekend spel. Je bent een kleine paarse auto en dan verzamel je voorwerpen die je dan later weer kunt gebruiken tijdens het spel.

Deze en meer spellen waren vroeger bekend, maar kun je nu ook online spelen. Dit is het leuke daaraan, vroeger waren ze vaak beschikbaar op een Nintendo of op de gewone computer, maar nu is online spelen ook een optie en zo kun je nog even terug naar die goede oude tijd! Andere leuke games die je online op je mobiel kunt spelen kan je hier vinden: Mobigamer.nl.

Reacties zijn uitgeschakeld