Dit weekend gokken op voetbal? Hier moet je op letten

voetbal

Ben je klaar om weer te gokken op voetbal? Mogelijk staan er dit weekend weer een aantal klassieke wedstrijden op het programma, en jij wilt daar natuurlijk maar al te graag bij zijn. Waar moet je op letten om je kansen op winst zo groot mogelijk te maken? Een wedstrijd tussen twee teams is meer dan de standaard 11 versus 11 en de arbitrage. Wij geven je 4 tips om dit weekend geld te winnen.

1: Check de vorm van beide teams
Vorm is een belangrijk onderdeel van iedere voetbalwedstrijd. Mogelijk speelt een team dat normaliter de underdog is, de laatste weken ontzettend goed, terwijl de favoriet juist enorm uit vorm is. Het kan je blik op de mogelijke winnaar of verliezer veranderen, en het leuke: de underdog heeft vermoedelijk een hogere quotering, waardoor je ook nog eens een risicootje kan nemen op een groot bedrag als winst. 

2: Thuis en uit
Het is inherent aan het voetbal: het thuisvoordeel, of de wisselende prestaties in uitwedstrijden. Teams met een fanatiek thuispubliek kunnen veel voordeel ervaren, zelfs als een topploeg op bezoek komt. Check de statistieken voor thuis & uit voor relevante informatie aangaande je komende inzet. 

3: Kies voor kleine combi’s
Grote combi’s met 4 wedstrijden of meer in één coupon. We hebben het al zo vaak mis zien gaan, maar de verleiding is voor veel mensen te groot. Helaas, je ziet op social media alleen de absolute geluksvogels, want de meeste mensen verliezen een (te) grote coupon. Kies daarom voor een kleinere combi en vergroot je winstkansen.

4: Live wedden
Ben je al bekend met live wedden? Gokken op voetbal is live nog leuker. Je hebt de mogelijkheid om met eigen ogen het verloop van de wedstrijd te volgen, en hebt zo een beter beeld van de verhoudingen op het veld. Tevens zijn de quoteringen tijdens de wedstrijd vaak hoger dan pre-match, waardoor je meer geld kunt winnen. Waar wacht je nog op?

 

Reacties zijn uitgeschakeld