De game Gods & Monsters komt er aan!

Gamen

De game Gods & Monsters komt er binnenkort aan! De verwachtingen zijn inmiddels hoog gespannen. Vooral natuurlijk door de verhalen die naar buiten zijn gekomen. Zo zou het spel een soort kruising worden tussen de games van Assassin’s Creed, en dan vooral de Odyssey editie, en een grote en open wereld als Zelda, inclusief magie en fantasie. Dat klinkt als een gouden combinatie. Lekker vrij rondlopen, terwijl je ondertussen allerlei monsters, goden en andere wezens tegenkomt en waarmee je dus moet dealen. Er zijn ergere dingen te verzinnen. Het spel is gemaakt door dezelfde makers die onder andere Assassin’s Creed: Odyssey hebben gemaakt. Zij maakten in deze serie altijd games die zich afspeelden in echte tijden, maar de makers wilden eens iets anders. En dus verzonnen ze Gods & Monsters waarin ze zich konden uitleven met de Griekse mythologie en dus een stukje meer fantasie kwijt konden.

Gods and Monsters game

De Gods and Monsters game zal er verder uit komen te zien alsof je in een handgemaakt schilderij aan het rondlopen bent. De eerste beelden, te zien in een trailer die online is gekomen, zijn alvast erg mooi. Verder zit het spel dus boordevol Griekse mythologie, dus een aanrader voor mensen die hier van houden. Maar uiteraard is het spel ook prima te spelen als je niet zoveel met dit onderwerp hebt. Het is namelijk gewoon een RPG game waar je vrij in een grote wereld rond kan lopen. Het spel speelt zich af op het Eiland der Gezegenden, een eiland in Griekenland waar monsters, onder leiding van Typhon, de boel hebben overgenomen en waar de Goden alles een beetje in het gareel proberen te houden. Alleen lukt dit laatste niet zo goed meer, maar gelukkig ben jij daar, de hoofdpersoon, om de Goden hier een handje mee te helpen.Gods and Monsters wordt gezien als een van de beste pc games voor dit moment.

Typhon, het ultieme kwaad

Typhon, de grote slechterik in dit verhaal, is een bekende figuur uit de Griekse mythologie. Hij werd gemaakt als een wraakactie van de Godin Gaea en is half mens en half dier. Oh, en super groot. Uit hem werden er vervolgens weer andere angstaanjagende monsters als Kerberos, Ethon en Geryones geboren. Kortom, geen lieverdje, deze Typhon. En uitgerekend tegen hem moet jij het in Gods & Monsters opnemen om de vrede op het eiland weer een beetje te doen laten terugkeren. Want zoals in de trailer te horen is: “Als helden hulp nodig hebben, wenden ze zich tot de Goden. Als de Goden hulp nodig hebben, wenden ze zich tot jou”. Ga er maar aan staan. Wat volgt is een mythisch en episch avontuur vol gekke wezens, angstaanjagende monsters en adembenemende landschappen waarin jij je uiterste best moet doen om de wereld te redden. Wanneer de Gods & Monsters game uitkomt, is trouwens nog niet exact bekend, maar de verwachting is dat dit sowieso in 2020 zal zijn.

Reacties zijn uitgeschakeld